Valentin-napi ajánlatom

Minden évben eljön a Valentin-nap, és ilyenkor törvényszerű, hogy a fókuszba a párkapcsolatok kerülnek.

Párterapeutaként tudom, tapasztalom, hogy mennyire visszavet bennünket, a munkànkat, közérzetünket, ha párkapcsolatunkkal gondunk van…

Ezért is fontos számomra szimbolikusan a Valentin-nap.
Bár ez a nap a szeretet, a szerelem kifejezése, azonban fontos elmondanom, hogy egymás elismerése nem egy napra korlátozódik… mégis, ez a nap adhat nekünk valami pluszt, önkéntelenül elgondolkodhatunk arról, hogy miből is tudjuk, hogy párunk szeret vagy miben szeretnénk, hogy változzon a kapcsolatunk.
Fontos, hogy adjuk meg a lehetőséget magunknak és a párunknak is, hogy a kapcsolatunk olyan legyen, amilyenre mindig is vágytunk.
Valentin-napra ezért egy ellenállhatatlan ajánlattal jöttem, amely neked is segíthet megérteni a párkapcsolatod dimanikáját, tudni fogod, hogy az esetleges veszekedéseitek mögött milyen forgatókönyv van, azt hogyan lehet megváltoztatni, adni fogok a kezedbe eszközöket, amikkel könnyebb lesz a nehezebb helyzeteket kezelni, illetve ezekkel az eszközökkel a párod kezébe is adhatsz megoldásokat a kapcsolatotokért!

2021.02.12 és 15. éjfél között minden csomagajánlatom 30% kedvezménnyel érhető el!*

Használd a VALENTIN21 kuponkódot a kosárba tételkor!

ÉLJ VALENTIN-NAPI AJÁNLATOMMAL,

és legyen a párkapcsolatod olyan, amilyet mindig is szerettél volna!

*Terapeutaként azt tapasztalom, hogy a változás 3 alkalom után indul be. Ezért is fontos, hogy lássuk, a hosszú távú siker biztosítéka a folyamatos munka. A párkapcsolati gondok megoldása sem azonnal történik meg, hanem folyamatos és kitartó munkával. Ajánlatom ezért érvényes csomagjaimra, hogy ezzel is segítsem az életedben a változás, a siker beindulását.