Május 25. - a szürke világnapja

Nem titok – és erről már írtam az év elején is -, hogy évről-évre követem a Pantone intézet Év színe kihirdetését.
Szeretem a színeket és szükségem van némi inspirációra, megújulásra nekem is – csakúgy mint másoknak.
Ami külön tetszik, hogy most is komoly társadalmi üzenetet fogalmaztak meg az Év színe, illetve színei – az Illuminating napsárgája és az Ultimate Gray halvány szürkéje mellé.
Nyugalom és stabilitás, valamint napsütés és vidámság érzetét kelti a 2021-es PANTONE év színe, azaz színei.
Engem ez a két egymástól független szín nagyon erősen inspirál, hiszen megmutatja, hogy ez a két különböző szín mennyire támogatja egymást mégis mennyire különböző.
A szürke olyan sziklaszilárd alap, ami tartós, és amire építeni lehet, a sárga melengető és optimista. A lelki megküzdő képességhez mind a kettőre szükségünk van!
Év elején arra invitáltam mindenkit, hogy helyezze belső gondolataira a hangsúlyt ezzel szerezve stabil alapot az életének, ugyanakkor legyen nyitott az új gondolatokra, koncepciókra, mert így vagyunk képesek megküzdeni az új kihívásokkal!

Most én is új dolgok elé nézek, megújulok, vagyis megújul az oldalam, új és izgalmas dolgokkal jövök, és éppen ezért arra ösztönözlek, hogy adj esélyt saját magadnak, és újulj meg TE is.

A szürke világnapja alkalmából szuper áron tudod megvásárolni egyéni konzultációs csomagjaimat!
Görgess lentebb, nézd meg a kedvezmény mértékét!
pantone grey

The Pantone Colors of the Year for 2021: Ultimate Gray

nature-3116947_1280
lemon-933210_1280
lightbulb-1875247_1280
buoy-933324_1280
chamomile-685582_1280
background-5198670_1280

Kedvezményem értéke:

1+7+5+1+0+4 = 18%

2021. május 25 és május 31. éjfél között a 3, 4 és 6 alkalmas egyéni konzultációs csomagjaim -18% kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

+ AJÁNDÉK: 6 alkalmas egyéni konzultációs csomagom mellé egy gyakorlati Hála ebook-ot is adok! 

hala-konyv

Terapeutaként azt tapasztalom, hogy a változás 3 alkalom után indul be. Ezért is fontos, hogy lássuk, a hosszú távú siker biztosítéka a folyamatos munka. A magánéleti, párkapcsolati, vállalkozással kapcsolatos gondok megoldása sem azonnal történik meg, hanem folyamatos és kitartó munkával. 

Ajánlatomból már csak ennyi idő van hátra

Nézd meg egyéni konzultációs csomagjaim

"ELINDULOK AZ ÚTON"

3 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

Ezt az online pszichológiai konzultációs csomagot azoknak ajánlom, akik szeretnék kipróbálni a velem való munkát, illetve szeretnének elindulni a folyamatban, illetve megoldásokra lelni. Gyakorlatilag egy start csomagról van szó: az első alkalom a kölcsönös bemutatkozásról szól. Családterapeuta révén a családi háttér feltérképezéséhez kérek segítséget, melyet a probléma meghatározása követ.

A probléma jellegétől függően önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is lesz lehetőség. Az ötödik találkozásunkkor rátekintünk a folyamatunkra és eldöntjük, hogy hogyan legyen tovább.

Ajánlat érvényes: 2021. május 31. éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

3×50 perc

"HALADOK CSOMAG"

4 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

Ezt az online pszichológiai konzultációs csomagot Anyák napjára alkalmából azoknak ajánlom, akik szeretnék kipróbálni a velem való munkát, illetve szeretnének már eredményeket is megtapasztalni. Az kb. 2 hónap alatt eljuthatunk a probléma meghatározásától, annak körbejárásán keresztül a mögöttes lelki tartamak feltérképezéséig és a megoldásokhoz szükséges eszközök is rendelkezésre fognak állni. A probléma jellegétől függően önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is lesz lehetőség. Az ötödik találkozásunkkor rátekintünk a folyamatunkra és eldöntjük, hogy hogyan legyen tovább. Van olyan, amikor például konkrét probléma, döntéshelyzet alkalmával elegendő is ez a 4 alkalom, de természetesen szerződhetünk új célokra vagy haladhatunk tovább. A legtöbben sok mindenre, kulcsfontosságú dolgokra jönnek rá ezen alkalmak során és sok tekintetben jelentős megkönnyebbülésről számolnak be.

Ajánlat érvényes: 2021. május 31-én éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

4×50 perc

"VÉGIG MEGYEK AZ ÚTON "

6 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

A megoldás az ön kezében van – ne féljen tenni önmagáért. Érdemes élni kivételes ajánlatommal, mert tapasztalatom szerint az önismereti munka nem spórolható meg, hiszen amihez szakember segítsége szükséges, azt nem tudjuk mással helyettesíteni, maximum halogatunk..
A 6 alkalmas online pszichológiai konzultációs csomagot azoknak ajánlom, akikben határozottam megfogalmazódtak a különféle problémák, illetve az az igény, hogy végre rendet tegyenek az életükben. Szeretnék, ha végre minden életterületükön jól működnének, vagy csak egyszerűen azt élik meg, hogy nem egyfajta rendet szeretnének megtapasztalni az életükben és azt, hogy végre “én vagyok a saját életem főszereplője”. A körülbelüli 3 hónap, a 7 találkozás alatt el szoktam klienseimmel jutni a probléma meghatározásától, annak körbejárásán keresztül a mögöttes lelki tartamak feltérképezéséig. A probléma jellegétől függően tudunk a megoldás(ok) felé haladni. Önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is van lehetőség.

Ajánlat érvényes: 2021. május 31-én éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

6×50 perc 

FONTOS INFORMÁCIÓ

Így jutsz hozzá az ajándékhoz, ha 6 alkalmas csomagot vásárolsz:

  1. kattints az Érdekel az ajánlat gombra
  2. vásárold meg 6 alkalmas konzultáció csomagom május 31-én éjfélig -18% kedvezménnyel,
  3. fizesd ki a csomagot
  4. fizetést követően pedig azonnal érkezik postaládádba ajándékom!
  5. A MEGVÁSÁROLT EGYÉNI KONZULTÁCIÓS CSOMAGOT A VÁSÁRLÁS NAPJÁTÓL SZÁMÍTVA 2 HÓNAPON  BELÜL HASZNÁLHATOD FEL. AJÁNDÉKBA IS ADHATOD, ÁT IS RUHÁZHATOD.

Fordíts magadra időt, ÚJULJ MEG TE IS!
Kérd egyéni konzultációs csomagjaim egyikét -18% kedvezménnyel május 25-31. között.