Szolgáltatásaim

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött kimondhatom, hogy akiben megérett a változtatás igénye, az szakmai, pszichológusi segítséggel képes változtatni, változni, képes életét jó irányba terelni azért, hogy boldoggá válhasson, és azt az életet élje, melyet mindig is szeretne.

Azok a kérdések és problémák, amelyekkel klienseim megkeresnek, ugyanannyira változatosak, mint ők, maguk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, mi az a gond, probléma, mely nyomasztja a lelkünket, megnehezíti mindennapjainkat, stresszt okoz hétköznapjainkban. Sokszor azonban magunk sem tudjuk, hogy mi lehet az a háttérben meghúzódó stresszforrás, probléma, amely miatt leblokkolunk, amely meggátolja sikerességünket akár a családi életünkről, akár a vállalkozásban betöltött életünkről beszélünk.

Az egyéni kliensekkel folytatott munkám során is a család- és párterápiás rendszerszemlélet tartom irányadónak. Az egyéni konzultációk során a problémát a kezdetektől közösen felgöngyölítjük, és az egész embert nézzük, a kapcsolódásait családtagjaihoz, nem csak az adott problémát. Természetesen a módszereket attól függően alakítjuk, hogy mit igényel Ön, mint páciens, és mi maga a megoldandó probléma. 

Pszichológusként emellett abban tudom támogatni, hogy új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat.

Munkám során rengeteg problémával, gonddal találkoztam, így bátran állíthatom, hogy akármilyen életciklusában van, akármilyen családi állapotban van, bátran fordulhat hozzám. Mai rohanó világunk nagyon sok terhet ró ránk, legyünk bár édesanyák, vállalkozók, nők, férfiak, elvált édesapák, egyedülálló anyák, családos nők, gyerekes édesapák.

Nem egyszerű édesanyaként minden nap teljesíteni úgy, hogy közben helyt kell állni nőként, anyaként, vállalkozóként, alkalmazottként. Szeretnénk jók lenni minden téren, de főleg anyaként szeretnénk gyerekünknek mindent megadni, sőt a legjobbat megadni – de hogyan? tehetnénk fel a kérdést.

De nem könnyű a dolga azon fiatal vállalkozóknak sem, akiknek nincsenek családi mintáik, akik nem hisznek magukban, nem bíznak magukban, de mégis sikeres vállakozók akarnak lenni, és tudják, hogy ehhez saját maguknak kell fejlődniük, saját magukba kell befektetniük.

Fontos, hogy tudja NINCS EGYEDÜL, nem kell egyedül megbírkóznia az Önt gyötrő gondolatokkal, problémákkal, garantálom, hogy közös munkával a fejlődés útjára tud lépni, de ehhez az ÖN AKTÍV RÉSZVÉTELE, AKTÍV MUNKÁJA KELL!

Emellett fontosnak tartom kiemelni, hogy közös munkánk során MINDIG megkapja azt az érzelmi támogatást és azt a szakmai útmutatást, amire szüksége van a változáshoz. Egyrészt a problémákkal szembesülünk, ugyanakkor az erősségekre is koncentrálunk és arra törekszünk, hogyan építhetünk az alapokra olyan módon, hogy pozitív változásokat hozzunk az Ön életébe. A rendszerszemléletű egyéni pszichológiai konzultációk során a pár- és családterápiás tudástárból is merítve tudunk hatékonyabban dolgozni. Az online tanácsadás a szakmai titoktartás keretei között zajlik. Az időpont egyeztetés módja megegyezik a személyes konzultációéval.  

Az alábbiakban megtekintheti, hogy milyen problémákkal fordulhat hozzám bizalommal.

Görgessen lejjebb, majd lépjen velem kapcsolatban, írjon nekem levelet, és kezdjük el mihamarabb a közös munkát!

Egyéni problémák
egyéni problémák

Keressen amennyiben úgy érzi, hogy ugyanabban a mintában ragadt meg – vagyis ismételten hasonló dolgokkal szembesül vagy például az életében olyan események történtek, amelyek fájdalmat vagy stresszt okoznak. Bármi legyen a problémája, létrehozhatunk egy testreszabott terápiás megközelítést a segítségnyújtáshoz.

Önfejlesztési igény
önismereti igény

Önértékelési-  és önbizalom problémák; önérvényesítési  nehézségek; nőiesség, szerepproblémák;  életciklus váltáshoz kapcsolódó – házasság, családalapítás, gyermekszületés, válás, gyermekek kirepülése, klimax; komoly döntési helyzet;  munkahelyváltás, karrierépítés, pályamódosítás.

Párkapcsolati gondok
párkapcsolati gondok

A hosszútávú kapcsolatok többek között gondozást  és figyelemet igényelnek. Egy biztonságos térben kommunikálva Ön felvetheti a saját, párkapcsolattal összefüggő problémáit, új utakat fedezhet fel, elsajátíthat olyan új nézőpontokat, amelyeket a saját meglévő vagy leendő párkapcsolatában konstruktívan kamatoztathat.

Kapcsolatteremtés
párkapcsolati gondok

Párkeresés, megállapodási igény; szeretői kapcsolat;  párkapcsolati problémák; kommunikációs  nehézségek;  szexuális problémák a kapcsolatba;  meddőség, a gyermekáldás elmaradása;  elmagányosodás a párkapcsolatban; házassági válság, hűtlenség, válás.

Családi problémák
családi problémák

A családok mindenféle egyedi problémával szembesülnek és ami még nehezebbé teheti életüket, az a technológia. Együtt azon fogunk dolgozni, hogy önmagát változtatva megnyissuk a kommunikáció csatornáit, megpróbáljuk megérteni mások perspektíváját, építsük a bizalmat és szorosabb családi kapcsolatokat alakítsunk ki.

Anyaságra felkészülés
anyaság

Szülőséggel kapcsolatok kérdések

Életciklusváltáshoz kapcsolódó – házasság, családalapítás, gyermekszületés, válás, gyermekek kirepülése; több generációt érintő problémák; gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések; beteg a családban; egyedülálló szülő; mozaikcsalád léttel járó nehézségek; válás, krízis.

Külföldi lét gondjai
külföldi lét gondjai

Beilleszkedési, kulturális, alkalmazkodási  problémák;  nyelvi, kommunikációs nehézségek; életvezetési nehézség, krízis; önértékelési gondok; munkakeresés, jobb karrier; párkapcsolat, család, gyermeknevelés; döntési helyzet; hátrahagyottakkal való konfliktusok; visszailleszkedési sokkhatás; honvágy, identitás.

Vállalkozói lét gondjai
vállalkozói lét gondjai

Vállalkozóvá válási gondok; siker megélésének gondjai; lelki gátak a siker útjában; belső gátlások, nehézségek; a “vállalkozó csak rossz ember lehet” hiedelem; önbizalomhiány; vállalkozása nem tud növekedni, fejlődni.

Segítek olyan vállalkozóvá válnia, melyre mindig is vágyott!

Ha olyan gondja, problémája van, melyet nem tud megfogalmazni vagy nem egyértelmű, és a fentiek egyikébe sem tudja besorolni, kérje bátran egyéni konzultációmat!

Kattinson az Érdekelnek a részletek gombra!