Sikertervezés Nőknek

online tréning

A jelenleg kialakult helyzetre a korábban ismert üzleti és motivációs könyvek nem tudnak megoldással szolgálni, sőt, a korábban érvényes elméletek, teóriák mind megdőltek, újak kialakítására van szükség.  

A jelen helyzetben újraértelmeződik, újrateremtődik minden, amit a sikerről gondoltunk, viszont tapasztalatom az, hogy egy dolog nem változik.

Méghozzá az, hogy az eredményesebb, jobb jövőhöz vezető út legnagyobb buktatója általában az, ha nem ismered eléggé önmagad. Ha nem ismered korlátozó mintáid, hitrendszereid, és emiatt olyan célok felé haladsz, ami nem Te vagy.

Az eredményesség, a sikeresség titka ugyanis nem az, hogy jókor  jó helyen vagy, hanem valami egészen más. Úgy is mondhatnám, hogy a sikerességünk kulcsa nálunk van – azaz mi vagyunk saját magunk.

Azonban NEM igaz, hogy minden csak rajtunk múlik! Azért nem működnek a csodakönyvek legtöbbször, mert nem  veszik figyelembe a tudattalan gátló üzenetek, hiedelmeink és családi minták mindent elsöprő szerepét.

Hozzám legtöbbször úgy kerültek a kienseim, hogy már mindenféle tréningen voltak, sokféle sikerkönyvön vannak túl, de a várt változás, a nagy áttörés nem következett be az életükben. 

Abban reménykedtek, hogy pszichológusként tudok segíteni nekik abban, hogy feltárjuk a siker elmaradásának a legmélyebb okait, de ami még fontosabb, hogy megtalálják a módját annak, hogy elkezdjék jobbra fordítani az életüket… és ők megcsinálták, nekik is segítettem!

Most Te is közelebb kerülhetsz álmaidhoz, megfogalmazott céljaid megvalósításához!  Egyéni ütemben, támogatva leszel a jövőteremtésedben, a sikeresség felé vezető utadon.

És most jön a lényeg!

Van, ami csak rajtad múlik: kezedbe veszed a sorsod, és ledöntöd a sikerességed útjában álló akadályokat, vagy továbbra is vársz a csodára…

Görgess lejjebb, nézd meg ajánlatom, és lépj a tettek mezejére! Éld meg a sikert, merre mindig is vágytál!

sikeresség online tréning

Online tréningem abban segít neked, hogy:

Tréningem során elméleti tudást kapsz önismereti feladatokkal kombinálva.
Sőt, még annál is többet!

Neked való online tréningem, ha úgy érzed:

ONLINE TRÉNING

Online tréningem során az alábbi lépéseken haladsz végig:

Fontos tudni, hogy ha nem vagyunk “sikerre hangolva” a gyermekkori tapasztalataink alapján, akkor bármennyire is igyekszünk, győznek azok a szokások, viselkedések, melyek nem segítenek rajtunk és nem visznek bennünket előre. Nem tudatosan ugyan, de sajnos számos módon lehetünk akadályai önmagunknak és saját sikerességünknek.

Várj még!
Van egy ajándékom számodra

online sikertréning

Sikertervezés Nőknek online tréningem megvásárlásával a Hogyan legyünk jóban önmagunkkal önbizalomnövelő mini ebookot adom ajándékba!

Ebookom értéke: 9990 Ft, melyet most INGYEN megkaphatsz online tréningem megvásárlásával.

Online tanfolyamom ára:

19.900 Ft

Ne maradj le fantasztikus ajánlatomról! Kérd most, legyél sikeres MOST!