Rapid E-mail Tanácsadás

Úgy érzi, hogy olyan problémája van, melyet pontosan meg tud fogalmazni, mely kézzel fogható, és melyre azonnal megoldást szeretne?

Fontosnak érzi, hogy konzultáljon egy pszichológussal arról a nehézségről, ami megbonyolítja a mindennapjait, de nem meri, nem akarja felfedni magát?

Akkor megnyugtatom önt, hogy nagyon jó helyen jár, hiszen Rapid E-mail Tanácsadásomat az olyan problémák megoldására hoztam létre, melyek megoldásához elegendő lehet egy-két levélváltás.

Mindannyiunknak vannak olyan mindennapos problémái, gondjai, melyek megoldásához sokszor elegendő egy támogató e-mail vagy egy bíztató gondolat, mely új megvilágítást ad, más nézőpontot mutat, így segít megoldani az önt terhelő gondot.

Ne hagyja, hogy a könnyen megfogalmazható, könnyen beazonosítható problémák nagyobb baj okozói legyenek, írjon nekem még ma, hogy közösen tegyünk az Ön boldogságáért.

rapid e-mail tanácsadás

A megoldás az Ön kezében van. Ne féljen tenni önmagáért: írja le e-mailben mi nyomasztja, mi bántja Önt!

Kérjen tőlem segítséget e-mailben!

Biztosítom és garantálom a teljes diszkréciót! 

Várom Önt Rapid E-mail Tanácsadásomra, amennyiben:

Hogyan zajlik a Rapid E-mail Tanácsadás?

Szakszerű segítséget kap tőlem 2 levélváltás erejéig, ez azt jelenti, hogy az Ön részéről is 2 levél érkezhet, és részemről ezekre 2 válaszlevelet fog kapni.

A Rapid E-mail Tanácsadás mindig privát levélváltás, melyet Ön teljes inkognitóban írhat meg, nem kell a kilétét felfednie előttem.

Konkrét problémáját tartalmazó levelére 1 napos határidővel választ adok levél formában.

Az Ön problémájára, az Önt érintő gondra teljes mértékben személyre szabott választ írok.

Mindig, minden körülmények között pszichológusi professzionális segítséget fog kapni a részemről.

Biztosítok Önnek további konzultációs lehetőséget, amennyiben a probléma mélyebben rejlő okokra vezethető vissza, és hogy az út, amin elindul támogatva legyen általam.

Csak pár perc, hogy Ön is Rapid E-mail Tanácsadásom során kapjon választ az Önt gyötrő problémára! Görgessen az oldal aljára, kattintson az Igen, érdekel gombra, vásárolja meg Rapid E-mail Tanácsadásom, majd írjon Nekem levelet!

rapid e-mail tanácsadás

Mi történik Rapid E-mail Tanácsadásom során:

Előszőr is: fogalmazza meg magának a fő problémát, amiben a segítségem kéri. Majd ezt írja le egy e-mail sablonban. Nyugodtan törölhet, finomíthat a levélen, de szeretném kérni, hogy őszintén írja le, hogy mi aggasztja, hiszen csak ekkor tudok segíteni.

Levelét átolvasva olyan kérdéseket teszek fel önnek, mely a problémájára fókuszálva segíti Önt új megoldási módok, technikák felismerésében, a probléma más szemszögből történő megismerésében. A pszichológia módszereivel teszek fel kérdéseket, hogy megismerhessem én is, hogy milyen hiedelmek, körülmények vezették el Önt jelenlegi problémájához.

Levelemben törekszem arra, hogy az adott problémáját úgy oldjuk meg közösen, hogy közben önfejlődésében is segítsem. Ugyanis sok esetben ez segít a megoldásban, és így a boldogabb életben való elindulásban.

Természetesen előfordulhat, hogy az Ön által vázolt probléma mögött mélyebb lélektani okok húzódnak. Ekkor lehetőséget adok további konzultációs lehetőségre velem, hogy közösen, célokat meghatározva közössen tegyünk az ön boldogabb életéért

Ha Önt is nyomasztja már jó ideje egy bizonyos probléma, akkor írjon most, ne habozzon, ne hagyja, hogy napról napra megnehezítse az életét!