Gyermekeink aggodalmai, a mi válaszaink!

ONLINE TRÉNING

140923881_167281448152929_2331726801860520138_n

Kedves Édesanya!

A félelem olyan érzelem, melynek kezelése minden szülőnek sokszor fejtörést, gyomorgörcsöt okozhat. Sokszor érezheted úgy, hogy nincs a kezedben semmilyen eszköz már, amivel segíteni tudnál gyerekednek.

Online tréninganyagomban igyekszem egyaránt segítséget nyújtani a stresszhelyzetekkel való megküzdésben, és praktikus
gyakorlatokat, tippeket hozok gyermekednek is, hiszen neki is nagyon fontos a segítség.

Tananyagom tartalmaz egy füzetet, melyben végigvezetlek a gyermekek életkoronkénti félelmein. Kapsz a füzetemben egy stressz rajzot, mely a legkisebbeknek is segít elmagyarázni, hogy félelem esetében mit éreznek. Bemutatom, mik azok a hasznos és a nem hasznos viselkedési minták, melyek segítik vagy épp negatívan hatnak a félelem kezelésére. Hozok praktikákat a félelem gyors kezelésére, melyet mindenki el tud végezni.

Tananyagom egy ajándékot is tartalmaz!

AJÁNDÉK SZÖRNYECSKÉK ZSEBKÖNYV

mely kinyomtatható, háromféleképpen hajtogatható, hogy gyermekünk bármikor elő tudja venni, és segítségével akár a te segítségeddel, akár egyedül, de meg tud küzdeni a félelmeivel, érzéseivel.

Tanfolyamom célja, hogy az alábbiakban segítsek:

Online tanfolyamom az alábbiakat tartalmazza

8 leckéből álló füzet, melyben részletesen végigvezetlek a gyerekek életkoronkénti félelmein. Bemutatom, hogy hogyan tudják ők maguk is bemutatni, mikor vannak stresszhelyzetben. Részletesen leírom, hogy mik azok a hasznos és a nem hasznos viselkedések. Mikor és hogyan tudod segíteni gyermeked szülőként. 

8 részből álló hanganyag is tartozik a tanfolyamhoz, mely a füzet témájához kapcsolódóan segít téged abban, hogy megértsd gyermeked félelmeit, és a későbbiekben segíteni tudd őt.

AJÁNDÉK: Szörnyecske zsebkönyv

Nyomtatható, gyermekeinknek adható zsebkönyvecske, színes szörnyecskék illusztrációkkal, amelyek különböző érzéseket és érzelmeket képviselnek. Ennek segítségével közösen is beszélgethettek az érzéseiről, illetve egyedül is bármikor lapozgathatja és segítséget kaphat a nehéz helyzetekkel, érzelmekkel való megküzdéséhez.

Ahová eljutsz tanfolyamom "elvégzésével":

Tanfolyamom ára

6990 Ft

Vedd meg online tanfolyamom, lépj te is a változás útjára, legyél jobb és kiegyensúlyozottabb szülő saját magad és gyermeked számára.

Várj még!
Van egy szuper ajánlatom számodra!

Hogyan őrizhetjük meg nyugalmunkat és a Gyermekeink félelmei online tréning együtt megvásárolva csupán

12.990 Ft