Online tréningjeim

AJÁNDÉK E-BOOK BÁRMELYIK ONLINE TRÉNINGEM MEGVÁSÁRLÁSAKOR (A KÉT TRÉNING EGYÜTTES MEGVÁSÁRLÁSAKOR IS!)

Ajánlatom érvényes: 2021. február 25-28.

Kedves Édesanya!

Online tréninganyagaimat azzal a céllal hoztam létre, hogy tudjak adni egy olyan fogódzkodót, mely a mindennapokban útmutatásként szolgálhat, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, nem megy, nem tudod, hogyan tovább.

A világban zajló folyamatok, a bezártság, az én-idő hiánya és a mindennapi gondok nagyon intenzíven érintenek minden nőt és édesanyát, mellyel egyedül nagyon nehéz megkűzdeni. Nehezebb ilyenkor türelmesnek lenni, és türelmet sugározni a környezetünknek is. Nem egyszerű, ha a bezártságot ráadásul még nehezebben éljük meg, és nincs meg a lehetőség, hogy kiszakadjunk a mindennapjainkból.

De van megoldás!

Online tréninganyagaim abban segítenek, hogyan legyél türelmesebb, illetve hogyan tudod megérteni a gyermekedben zajló érzéseket, folyamatokat, és hogyan tudsz neki érzelmileg biztos támasza lenni.

Tréninganyagaimban foglalkozok nem csak a te érzéseiddel, de a gyermekedben zajlóakkal is, hiszen akkor tudsz igazán jó szülő lenni, ha tudod, hogy benne mik zajlanak, miért hisztis, miért mond folyton nemet, miért vagy mitől fél.

Nézd meg online tréninganyagaim, olvasd el a részleteket, és kattins a rendelésre, ha úgy látod, hogy valamelyikre van éppen most szükséged!

139808706_450945899372085_6167228321711788774_n

Hogyan őrizhetjük meg a nyugalmunkat, és válhatunk jobb anyává?

ONLINE TRÉNING

Gyermekeink aggodalmai, a mi válaszaink!

ONLINE TRÉNING

SZUPER AJÁNLAT!

A két tanfolyamot együtt megvásárolhatod

12.990 Ft-ért!