Nőnapi ajánlatom

Március 8-án magunkat ünnepeljük nőként! Ilyenkor fontos, hogy ne másra figyeljünk, saját magunkat helyezzük a középpontba, és igenis, akármilyen nehéz a körülöttünk levő világ, foglalkozzunk magunkkal, hiszen ha mi nőként jól vagyunk, akkor mindenki körülöttünk jól lesz.

Pszichológusként tapasztalom tapasztalom, hogy főleg a mostani vészterhes időkben mi, nők szinte semennyit sem foglalkozunk magunkkal – és most nem arról beszélek, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz menjünk…

Nincs lehetőségünk személyesen találkozni barátnőkkel, kedves rokonainkkal, nem tudunk bejárni dolgozni… nem tudunk egy jót élőben csacsogni, és ez nagyon rányomja a bélyegét a közérzetünkre, a lelki békénkre. Az, hogy folyamatosan változik a világ körülöttünk, és nincsen szinte semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatnánk, nehezebbé teszi az önmagunkkal való jó kapcsolatot, a belső harmóniát. Ha nem vagyunk jól nőként, akkor a közvetlen környezetünk sincsen jól, ez érződik a párkapcsolatunkon, a családi viszonyokon, a munkánkon.

Szeretnék segíteni a mostani helyzet könnyebb kezelésében pszichológusként, család- és párterapeutaként!

Íme ajánlatom:

2021.03.04. és 03.08. éjfél között minden 3 vagy 4 alkalmas konzultáció csomagomhoz AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓT + 1 meglepetést ADOK*

Hogyan jutsz hozzá ajánlatomhoz:

  1. kattints az Érdekel az ajánlat gombra
  2. vásárold meg a 3 vagy 4 alkalmas konzultáció csomagom
  3. én a vásárlást követően tudni fogom, hogy neked jár még a plusz egy konzultáció
  4. fizesd ki a konzultációt
  5. fizetést követően pedig azonnal érkezik postaládádba ajándékom!

Vásárolj magadnak 3 vagy 4 alkalmas konzultációt, és nem csak plusz egy konzultációt adok ajándékba,

de még egy EXTRA MEGLEPETÉS IS VÁR VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN!

*Terapeutaként azt tapasztalom, hogy a változás 3 alkalom után indul be. Ezért is fontos, hogy lássuk, a hosszú távú siker biztosítéka a folyamatos munka. A magánéleti, párkapcsolati, vállalkozással kapcsolatos gondok megoldása sem azonnal történik meg, hanem folyamatos és kitartó munkával.