Üdvözlöm az oldalamon!

Abban segítek önnek, hogy azt a teljes életet élje, melyet mindig is akart, amelyet ÖN megérdemel.
Ez nem lehetetlen!

Ezért is vagyok itt, hogy a támogatásommal, segítségemmel Ön ezt el is érje.

A mai világban nagyon sokféle olyan kihívás nehezíti meg az életünket, amelyen szeretnénk nem csak eligazodni, de ha már szembe került velünk, akkor úgy legyünk túl rajta, hogy kevésbé sérüljünk, hogy kevésbé viselje meg a lelkünket, és így az életünket.

Közben azonban kérdések fogalmazódnak meg bennünk saját magunkról, a jövőnkről, a családunkról, az ő jövőjükről, a holnapi, a jövő heti teendőkről… úgy, hogy közben a múlt is ott lebeg a szemünk előtt…

Ön is biztosan tapasztalta már, hogy minden nap történik valami, ami próbára teszi a béketűrését, a stresszkezelését, munkavégzésének sikerességét. Ilyen helyzetekben mindenki másként viselkedik, mindenki más eszközrendszereket vet be, de általánosságban elmondható, hogy megoldásaink valamilyen minta alapján történnek, olyan minták mentén, amit legtöbbször otthonról, a gyermekkorunkból hozunk magunkkal.

Sokunkat – bár sejtjük is – ezek a gyerekkori minták, viselkedési szabályok meggátolnak abban, hogy azt az életet éljük, amelyet szeretnénk, amelyet megérdemlünk. 

Én abban segítek Önnek, hogy ezeket a gátló akadályokat, mintákat könnyen le tudja tenni, és ezáltal meg tudja oldani gondjait, hogy egy örömtelibb, boldogabb életet élhessen!

Nézze meg ajánlatomat, válasszon csomagjaim közül, és legyen TELJES, BOLDOG ÉLETE, MELYET MEGÉRDEMEL!

Online tréningjeim

Hogyan őrizhetjük meg nyugalmunkat,
és válhatunk jobb anyává?
133786285_509819349993444_2378367663067921160_n
Gyermekeink aggodalmai,
a mi válaszaink
140923881_167281448152929_2331726801860520138_n

Szolgáltatásaim

Munkám során legfőbb célom, hogy olyan elfogadó és biztonságos légkört biztosítsak ügyfeleimnek, ahol nem lesznek ki nem mondott szavak és visszatartott gondolatok.

Fő feladatomnak tartom, hogy munkámmal, figyelmemmel elősegítsem a hozzám fordulók belső fejlődését, pozitív önmunkáját.

Nézze meg, hogy miben segíthetek Önnek.

Sebestyén Rita Wanda

online pszichológus, pár- és családterapeuta
wanda online pszichológus

Küldetésemnek tekintem, hogy tudásom legjavával segítsek ÖNNEK és mindazoknak, akik hozzám fordulnak magánéleti, párkapcsolati, családi vagy éppen munkával kapcsolatos gondjaikkal, nehézségeikkel, problémáikkal.

Pszichológusként új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat. Tabukat döntögetek, hiszen nem feltétlenül lelki beteg ember az, aki elakadást él át bizonyos élethelyzetekben! Aki akar, és aki mer szembenézni saját magával, a múltjával és szakítani akar a “robot-élettel”, az minőségileg jobb életet teremthet önmagának, szeretteinek.

Azonban nem tudok azonnali megoldást nyújtani, nem fogok azonnali gyógyulást eredményezni. Én abban fogok ÖNNEK segíteni, hogy közös munkával egy folyamaton fog ÖN végigmenni, mely során én fogom az ÖN kezét, hogy a nehezebb pillanatokat is pozitívan élhesse meg.

Ajánlom figyelmébe!

Rapid E-mail Tanácsadás

Rapid E-mail Tanácsadásom tökéletes megoldás, ha pontosan körülírható problémája van, és azonnali javaslatot, választ vár rá.

Amennyiben érdeklik a részletek, kattintson az Érdekel gombra!

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultációm során mindig az Ön igényeihez igazodunk, az Ön problémáit vesszük sorra.

Amennyiben érdeklik a részletek, kattintson az Érdekel gombra!

Külföldi édesanyák

online pszichológia

Tapasztalom, hogy külföldön élő magyar édesanyaként sokkal nehezebb azt az életet élni, melyet szeretnénk. Újra ki kell alakítani szokásokat, mindennapokat, és ez hatványozottan nehéz a közeli családtagok, barátok, szerettek nélkül.

Szeretettel várom, ha külföldön él, és édesanyaként úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, hogy ki tudjon teljesedni.

Csatlakozzon csoportjaimhoz

Csoportjaimban lehetőség van napról napra fejlődni, alakulni, kérdéseket feltenni olyan témában, mely Önt érdekli, nyomasztja, vagy amire éppen válaszokat vár.

Nézze meg csoportjaimat, és ha még nem tag, kérje felvételét!

Boldogságkereső édesanyák csoportja, ahol mindent szabad és minden elfogadott, ahol az édesanya nő lehet újra.
Akár kismamaként, akár dolgozó anyaként éli mindennapjait, csoportunkban a helye! Fejlődés, boldogság, minden, ami happy!

Várom szeretettel!

Megnézem a csoportot!

Mind külföldi magyar anyukák vagyunk, így nagyon hasonló akadályokkal kell megküzdenünk: nyelvi nehézségek, kulturális különbségek, új élethelyzetek, új emberi kapcsolatok, új tapasztalatok, új ingerek nap mint nap. A sok szerep mellett amire általában a legkevesebb idő és energia jut: az saját magunk. Ezen szeretnénk változtatni, és a csoportbeli anyukákat támogatni egy csodás transzformációban: a felszabadult, boldog, kiegyensúlyozott, sikeres és életvidám nővé változásban!

Várjuk a csoportban!

Megnézem a csoportot!

Ezt a csoportot azért hoztuk létre Vajda Zsuzsi online marketingessel, hogy támogató segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik szeretnék az álmaikat megvalósítani, és vállalkozásukat sikerre vinni.

Megnézem a csoportot!