Kedves Édesanya!

Bizonyára feltűnt, mennyire változik világunk, szinte minden nap van valami új kihívás, nem győzzük kapkodni a fejünket. Óhatatlanul felmerül bennünk a kérdés, vajon mi számít igazán ezekben a bizonytalan időkben? 
Vajon mivel biztosítjuk leginkább gyermekeid jövőbeni jóllétét?
Sajnos senki sem tudja, mit hoz a jövő, de azt gondolom, hogy szülőként a legtöbb amit adhatunk a gyermekeinknek, ha önmagunkkal, a testi-lelki egészségünkkel foglalkozunk, megoldjuk megoldandó életfeladatainkat, átgondoljuk értékeinket és TUDATOSAN vezetjük életünket példát mutatva ezáltal gyermekeinknek.

A legtöbb talán, amit a szülők adhatnak gyermekeiknek, az nem konkrét tudásanyag, iskolai végzettségek, hanem a szülők érzelmi hozzáférhetősége, a stabilitás megtapasztalása.

Tartsuk elsődlegesen szem előtt gyermekeink érzelmi szükségleteit hogy egészséges felnőttek lehessenek!

Mint családterapeuta azt gondolom, hogy a jó családi légkör, a pozitív, jól működő párkapcsolat, a rugalmasságra való nevelés, az érzelmi stabilitás, a család tagjainak jó stresszkezelése lesznek kulcsfontosságúak. 
Az ilyen nehezített időszakokban az egyik legfontosabb képesség a rugalmasság, az alkalmazkodás képessége, az önkontroll, ugyanakkor a szeretve, türelemmel neveljük magunkat, gyermekeinket elvének figyelembe vétele is. 
Azzal fektethetünk legtöbbet gyermekeink jövőjébe, ha szülőként dolgozunk önmagunkon, a transzgenerációs mintáikon, lelki sebeinket meggyógyítjuk, így “lefele-felfele” gyógyítva a családi rendszert. Tehát a felmenőktől vagy a több generáción átívelő, átvett hátráltató minták felszámolásával igen sokat tehetünk saját és gyermekeink boldog jövőjéért. 
Ez persze egy hosszas folyamat, sok türelmet igényel önmagunk felé és nagy segítséget jelent ebben a folyamatban egy lelki segítő, szakember támogatása.
 Klienseim – párkapcsolatukkal kapcsolatos – problémáin dolgozva is számtalanszor az örökölt sorsuk nyomába szegődünk.  Megdöbbentő felismerni adott esetben, hogy “nem mi vitatkozunk a férjünkkel, hanem anyám apámmal”… 
Sorskönyvünket, szerepeinket megkaptuk anno, a transzgenerációs mintákat tudattalanul is követjük.  
Mindenkit bátorítok arra, hogy szaksegítséggel kutakodjon a családtörténetében, mert így tud továbblépni, szabadulni az ősök által örökölt -a párkapcsolatot is nagy mértékben befolyásoló – szerepekből és végre saját életet élni. 
Lehet, hogy ismerősek az alábbi helyzetek a párjával:
Van megoldás, görgessen lejjebb, és nézze meg ajánlatomat, mellyel csodás ünnepet és még csodásabb életet tud kialakítani magának!
Family celebrating Christmas at home.
Ne felejtse, hogy
 “akkor van probléma, ha probléma van…” 
 El tudom képzelni azt, hogy újra és újra Ön is szembesül azzal, hogy egy vagy több problémája nagyon is makacsul ragaszkodik Önhöz..
 …és bár reménykedett abban, hogy a nyár majd segít- hogy elmúlnak majd ezek a gondok idővel; mégsem így történt..
Lassan itt a Karácsony és az Újév is hamarosan beköszönt – ne görgesse hát problémáit a jövő esztendőre!
  Tegye meg ön is az első lépést a boldogabb élet felé! Olvassa el, hogy nálam milyen segítséget is kaphat Ön mint anyuka az egyéni  konzultációink során; miért is való  Önnek.
Wanda_banner_hamarosan2
Pszichológusként itt vagyok, segítek
  Ajibola Rita Wanda, pszichológus, kulturális antropológus, párterapeuta és családterapeuta vagyok.
Nem utolsó sorban pedig házas, két gyermekes édesanya. Külföldön élő Magyar Nők pszichológusának tartom magamat, de természetesen magyarországi klienseimet is igyekszem ugyanúgy szívvel-lélekkel segíteni.
  Mind segítőként, mind pedig édesanyaként számos olyan problémával találkoztam eddig, melyek nagyban segítik az anyuka klienseimmel naponta végzett munkámat.
Párterapeutaként és családterapeutaként szerzett tapasztalataimat nagyon hasznosnak találják a klienseim, hiszen sokan például párkapcsolati kérdésekkel is megkeresnek. Az Édesanyák facebook csoportban szakértősködve is nagy az igény párkapcsolati, illetve a családdal kapcsolatos tanácsadásra.
   Az édesanyák problémáival való foglalkozás specifikusnak mondható, hiszen sokféle családforma létezik és az anyasághoz kapcsolódó problémák tárháza is rendkívül széles.
Van még egy rendkívül fontos dolog, melyet nem szabad figyelmen kívül hagynunk, amikor problémákkal foglalkozunk: anyaként speciális szerepet töltünk be a családban, a társadalomban és a munkaerőpiacon is természetesen.
   Azt látom, hogy  bizony nem egyszerű Nőnek, Anyának lenni még most sem a 21. században… Szerencsére van módunk foglalkozni a kulturális és családi örökségünkkel az anyaságunk megélése kapcsán és hatékonyan tudunk is változtatni sok mindenen felhasználva az erőforrásainkat.
Nézze meg ajánlataim, válassza ki az önnek legmegfelelőbbet!

START csomag

3 alkalmas online egyéni konzultációs csomag 

Ajánlat érvényes: 2021. december 20-ig, és  vásárlástól számított 3 hónapig használható fel!

 3×50 perc

54.000 Ft 

EXTRA csomag

4 alkalmas online egyéni konzultációs csomag 

Ajánlat érvényes: 2021. december 20-ig, és  vásárlástól számított 3 hónapig használható fel!

 4×50 perc  72.000 Ft helyett  

59.000 Ft 

VIP csomag

6 alkalmas online egyéni konzultációs csomag 

+ 1 AJÁNDÉK INGYENES ALKALOM

Ajánlat érvényes: 2021. december 20-ig, és  vásárlástól számított 3 hónapig használható fel!

6×50 perc

108.000 Ft 

Ne késlekedjen, válassza ki a csomagot, kattintson az Érdekel gombra, majd vásárolja meg, és máris tudunk időpontot egyeztetni, hogy mihamarabb elkezdhessük a közös munkát!

Amennyiben kérdése van, vagy olyan megoldást szeretne, mely a fentiektől eltér, akkor nézzen szét a Shop oldalon!