Hála-ajánlatom

online pszichológus

Hálásnak lenni magunknak és másoknak, egy folyamatos önmunka, mely pozitív változást hoz nem csak a saját életünkbe, hanem mindazok életébe is, akik minket körül vesznek, akikkel együtt élünk, akikkel dolgozunk, akikkel nap mint nap találkozunk.

Te már gyakoroltad 7 napon keresztül a hálát, és biztos vagyok abban, hogy érzed: valamilyen változás elindult benned.

Nézd meg most, hogy ezek a változások most milyen érzéseket keltenek benned. 

Szuper, ha érzed, hogy valami elindult, de akkor sincsen semmi gond, ha jelen pillanatban úgy érzed, hogy nem történt semmi, nem indult el semmi. Ugyanis a változáshoz idő kell… valakinek rövidebb, valakinek hosszabb. Szuper lehetőséget biztosítok most számodra, hogy még tovább dolgozz ezen a folyamaton még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem indult még a változás folyamata benned.

3 konzultációs ajánlatom lehetőség számodra, hogy azzal a témával kapcsolatban dolgozzunk tovább, mely most a Hála-gyakorlatok során előjött benned. Te döntöd el, hogy önmagadon dolgozzunk, a párkapcsolatodon, a karriereden, a vállalkozásodon, vagy bármi máson, mely számodra a jelen pillanatban nagyon fontos.

Bármely életterületeden van most elakadásod, Hála-ajánlatom segít abban, hogy életed minden területén gyakorolni tudd a hálát! Kérd most, mert ajánlatom csak október 6-án éjfélig érhető el!

online pszichológus

Kérd ajánlatom most, a HALA2020 kuponkóddal a 3 * 50 perces konzultáció 45.000 Ft helyett csupán

38.000 Ft

Ajánlatom már csak ennyi ideig kérheted!

FONTOS!

Bármilyen problémád is van az életedben, pszichológusként, terapeutaként segítek neked.

A megoldások keresésén túl, új szemléletmód kialakításában segítek, pontosan ezért nagyon fontos, hogy a hála-gyakorlás is segíthet abban, hogy olyan eletet élj, amilyet mindig is akartál.
Konzultációink célja nem csupán a konkrét problémákkal való megkűzdés, hanem a szemléletváltozás, a pozitív érzelmek tartós megélésének képességének a megtanulása, saját gondolataink és érzelmeink szabályozása, és az új, boldogabb élet megélése.