Tegye meg ön is az első lépést a boldogabb élet felé!

Olvassa el, hogy nálam milyen az egyéni konzultáció, miért is való önnek.

Az egyéni konzultáció egy tökéletes lehetőség arra, hogy az Önt bántó problémával ne legyen egyedül, hogy lehetőséget adjon magának a gyógyulásra.

Hogy lehetőséget adjon magának a jobb életre, arra az életre, melyet megérdemel!

online pszichológiai konzultáció

Mit jelent az egyéni online konzultáció?

Egyéni konzultációm az internet segítségével online valósul meg. Skypeon, Viberen vagy akár  Facebook messengeren tudunk videóhívással kapcsolódni.  Csak telefonos (kép nélküli) csatorna is használható igény esetén.

Egy beszélgetés 50 perc szokott lenni, hiszen ennyi idő szükséges  ahhoz, hogy ön feloldódjon, és beszélgetni tudjon az önt érő negatív gondokról, problémákról. 

Az ülések során a mindig ön van a középpontban, arra fókuszálunk, hogy mi az az Ön életét megnehezítő gond, probléma, melyet megoldani kíván. 

Az első alkalom mindig az ismerkedésről szól. Fontosnak tartom, hogy ne csak Ön meséljen magáról, hanem én is bemutatkozzam, hiszen így teremthető meg a kapocs közöttünk, és így alakulhat ki a sikeres munkát biztosító bizalom is.

Fontosnak tartom, hogy az első alkalomra Ön tegyen javaslatot. Ön válasszon ki egy olyan időpontot, amikor senki nem zavarja, amikor 50 percben rám és az Ön problémáira tud maximálisan figyelni.

A probléma komplexitásától függően változik a közös munka intervalluma.

Bizonyos típusú és súlyosságú problémák kezelésére az online pszichológiai konzultáció nem alkalmas. Ilyen esetekben segítek a legmegfelelőbb szakember megtalálásában.

Ne halogassa a megoldást! Hiszen ha halogatja, akkor minden marad a régiben… nem múlik el a gyomorgörcs, nem lesznek rövidebbek az álmatlan éjszakák. Megmaradnak a rossz érzések, az elfojtott indulatok, a helyben topogás érzése és az egyre fájóbb konfliktusok. 

Milyen nálam az egyéni konzultáció?

egyéni konzultáció

A megbeszélt első alkalommal megismerkedünk, azaz beszélgetünk – kölcsönösen bemutatkozunk egymásnak. Ön is mesél önmagáról, de csak olyan dolgokat, melyeket szeretne így elsőre megosztani. Ha úgy érzi, azonnal el is mondhatja nekem azt a helyzetet, azt a gondot vagy esetleg szituációt, mely miatt megkeresett, ami esetleg úgy érzi, hogy nehézséget okoz vagy rányomja a bélyegét az életére. 

Ha időnk engedi, akkor felvázolom önnek, hogy az adott helyzetében, az adott megoldandó problémára milyen pszichológiai eszköztárat tudunk mozgósítani, amelyek egyértelműen segíteni fogják a hatékony közös munkát az ön boldogsága érdekében. Fontos, hogy a javuláshoz, a megoldáshoz, a fejlődéshez az ön munkája is szükséges, tehát folyamatosan vissza-visszatekintünk ahogyan haladunk előre, és nézzük közösen, hogy mivel történt előre haladás, hol van esetleg megrekedés, stagnálás.

Természetesen minden úgy történik, úgy haladunk, ahogyan Önnek a legjobb.

MERJEN VÁLTOZNI, ÉS MERJEN VÁLTOZTATNI!

Kinek ajánlom az egyéni konzultációt?

Jelentkezzen egyéni konzultációra, ha a fentiek egyike érinti Önt. Ne várjon tovább, várom jelentkezését, hogy együtt megoldhassuk a gondjait, hogy élete minél boldogabb lehessen!