Csatlakozzon zárt csoportjainkhoz

Számomra nagyon fontos, hogy minden hozzám forduló édesanyának egy olyan támogató közeget biztosítsak, ahol jól érzi magát, ahol önmagára talál, ahol kérdéseket tehet fel, ahol olyan édesanyákkal tud beszélgetni, akik hasonló cipőben vannak.

Nézze meg csoportjainkat, és kérje felvételét még ma!

HappyAnyu csoportunk

Ha ön is boldogságkereső kismama, édesanya, dolgozó anya, akkor csoportunkban a helye, melyet Aratóné Andrejkó Irénnel közösen moderálok, vezetek.

Hiszen mi mindannyian azért vagyunk a csoportban, hogy együtt fejlődjünk, növekedjünk, legyünk sikeresek!

Amire mindenképpen szükség van, az az aktivitás és az egyediség, azaz a belső értékekre, hogy valóban színes és építő legyen ez a közösség.
Amit én mint édesanya szeretnék nyújtani a csoportban: elsősorban pszichológiai témájú elgondolkodtató posztok, új irányok és jó csevegési lehetőségek az egyéni boldogság, lélek, anyaság és család, vállalkozói siker és sok egyéb témakörben. Vízióm, hogy egymást kölcsönösen támogató, pozitív és inspiráló közösségként tudunk itt együtt gondolkodni és töltekezni. Tippeket és teret tudunk kapni az egyéni növekedésünkhöz, jólétünkhöz, amiből aztán a családunk is pozitívan részesedik. Szeretném megkönnyíteni és színesebbé tenni a mindennapjaitokat, mert anyukaként én is tudom, hogy milyen jól jön egy kis feltöltődés vagy akár egy-egy hasznos tanács, meglátás.

Külföldi HappyAnyu csoportunk

Mivel én magam is külföldön élek családommal, így kiemelten fontos szívügyem a külföldön élő édesanyák mentális egészsége, és ezzel nem vagyok egyedül. Frankó Mártával közösen álmodtuk meg ezt a csoportot, aki life coachként és külföldön élő magyarként szintén szívügyének tekinti a külföldön élő magyar édesanyák jólétét, belső békéjét, harmonikus családi életét.

Csoportunkban örömmel fogadunk minden édesanyát, aki külföldön, távol Magyarországtól új környezetben teremt békét és csodás környezetet családjának.

Csoportunk létrehozásának célja az volt, hogy örömöt és napfényt vigyen a külföldi édesanyák mindennapjaiba. Akár pici babával van otthon, akár dolgozó édesanya, nagy szeretettel várjuk Mártával a csoportban, ahol együtt, egymást támogatva sokkal többet érhetünk el, mint egyedül. A sok szerep mellett amire általában a legkevesebb idő és energia jut: az saját magunk. Ezen szeretnénk változtatni Mártával, és a csoportbeli anyukákat támogatni egy csodás transzformációban: a felszabadult, boldog, kiegyensúlyozott, sikeres és életvidám nővé változásban!

online pszichológus

Sikerre viszem a vállalkozásom csoport

Az édesanyákon kívül szívügyem még azok a vállalkozó édesanyák, nők, akik saját erőből, saját akaratból szeretnének saját maguk számára sikeres vállalkozást indítani!

Sikerre viszem a vállalkozásom csoportot azért hoztam létre Vajda Zsuzsi online marketingessel , hogy támogató segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik szeretnék az álmaikat megvalósítani, és vállalkozásukat sikerre vinni.

A saját magunk által megfogalmazott siker útjában sokszor olyan gátak vannak, melyek lebontásához szakmai segítség szükséges. Ezek a gátak legbelül, lélek szinten fogalmazódnak meg, és sokszor nem is tudunk róluk: úgy mint tévhitek a vállalkozókról, rossz beidegződések önmagunkról, téves marketing üzenetek, rossz árazás, és még sorolhatnánk. Ezeket sokszor hosszú évek alatt lehet megoldani, és rengeteg idő telhet el, míg a várt, önmagunknak tett siker megérkezik.

Csoportunkban célunk, hogy lelki oldalról és marketing oldalról is támogatást nyújtsunk, ezt pedig ketten biztosítjuk:
– a lelki gátak feloldásában én nyújtok segítséget,
– az énmárka és a marketing kérdéseiben pedig Vajda Zsuzsi, online marketing tanácsadó, egyébként pedig magyar szakos tanár.

csoport

Őt választottam - párkapcsolatban egy külföldivel csoport

Mind olyan magyar nők és anyukák vagyunk, akik külföldi párt választottak társul. Interkulturális párkapcsolatban élni – egy külön műfaj: ezt csak az értheti meg, akinek van tapasztalata ebben. Bár minden kultúra, minden párkapcsolat más és más, mégis nagyon hasonló akadályokkal szükséges megküzdenünk: nyelvi nehézségek, kulturális különbségek, új élethelyzetek, speciális párkapcsolati gondok.. Interkulturális párterapeutaként szeretném a csoportbeli nőket, anyukákat támogatni abban, hogy közösségben, de mégis egyénileg fejlődhessenek önmagukért, a párkapcsolatukért.

Várom a csoportban!