Anyák napi

ajánlatom

A már több mint egy éve tartó pandémia megtanított minket arra, hogy anyaként még nagyobb feladat helytállnunk és biztos pontként segítenünk a családunkat a kialakult helyzetben.

Anyaként a megszokott feladatok mellett még óvónők, tanítónők, tanárnők is lettünk amellett, hogy a saját munkánkat is és az otthoni láthatatlan feladatokat is el kell végeznünk.

Viszont felmerül a kérdés, hogy ilyenkor hol vagyunk mi, nők a sok-sok feladatban? Mi magunkat hova soroljuk, a sok-sok teendős listában hanyadik helyet kapjuk?

Egyáltalán megengedhetjük-e magunknak azt, hogy fordítsunk magunkra időt anyaként úgy, hogy segítséget merünk kérni?

Anyák napjához közeledve fontossá válik, hogy ne csak másokra gondoljunk, hanem adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy saját magunkat ünnepeljük: a nőt, aki anya, aki feleség, aki társ, aki … és még sorolhatnám.

A hozzám forduló édesanyáknak segítek abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az anyaság hozta feladatok és önmaguk között.

Anyává válni egy óriási mérföldkő egy nő életében. Pici életekért leszünk felelősek, és az eddig megszokott életünket egy pillanat alatt felborítja – bár készülünk rá 9 hónapon keresztül, de mégis úgy érezhetjük, hogy erre tényleg nem voltam felkészülve.

Sokszor számolnak be kedves ügyfeleim magányról, elszeparlálódásról, szomorúságról, hiszen a vágyott családi élet máshogy alakul, mint tervezték: egész nap egy pici gyerekkel – legtöbször egyedül – nem egyszerű, de ugyanúgy nem egyszerű a mostani időszakban nagyobb gyerekekkel otthon lenni és az online tanulásba belevetni magunkat háttérbe szorítvaa saját vágyainkat, munkánkat.

Anyaként gyakran felmerülhetnek az alábbi gondolatok, problémák: 

Vajon mi lenne, ha megoldódnának a problémáim és megtalálnám végre önmagamat, a saját boldogságomat?

Ha végre én is lélegezhetnék?

Ha lenne időm önmagamra és kitalálhatnám azt, hogy mivel szeretnék foglalkozni?

Ha megtalálnám azt, ami örömet okoz NEKEM és feltölt energiával?

Vajon mi lenne, ha jobban megértené a párom hogy mit szeretnék?

Ha jobban tudnám érvényesíteni az akaratomat és valóban tudnék változtatni?

Anyaként sok bizonytalanság van bennünk, melyeket sokszor nincs kivel megbeszélni, vagy ha van is, akkor is legtöbbször olyan válasz, esetleg tanács érkezik, mely nem csak minősít minket, de még nehezebbé teszi a mindennapokat. Így anyaként – éljünk külföldön, vagy Magyarországon – érezhetjük azt, hogy egyre jobban elszigetelődünk, és mindennapjaink csak a gyerek-háztartás kettőse körül forognak.

De nem kell, hogy egyedül érezd magad, pszichológusként segítek abban, hogy megtaláld önmagad, és ezzel egyidőben érvényesíteni tudd önmagad anyaként úgy, hogy közben nem kell mindenről lemondanod, nem kell a háttérben lenned.

Görgess lentebb, nézd meg, hogyan segíthetek neked!

2021. április 28. és május 3. éjfél között a 3, 4 és 6 alkalmas egyéni konzultációs csomagjaim -20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

+ AJÁNDÉK: vásárlásod mellé ajándékba adom 2 legnépszerűbb e-book-omat is! 

online pszichológus
online pszichológus

Terapeutaként azt tapasztalom, hogy a változás 3 alkalom után indul be. Ezért is fontos, hogy lássuk, a hosszú távú siker biztosítéka a folyamatos munka. A magánéleti, párkapcsolati, vállalkozással kapcsolatos gondok megoldása sem azonnal történik meg, hanem folyamatos és kitartó munkával. 

Ezért anyák napja alkalmából egyéni konzultációs csomagjaimhoz ajándékba adok két olyan ebook-ot, melyek arról szólnak, hogyan lehetünk kiegyensúlyozottak, boldogak a körülményeink ellenére is!

Nézd meg egyéni konzultációs csomagjaim

"ELINDULOK AZ ÚTON"

3 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

Ezt az online pszichológiai konzultációs csomagot azoknak ajánlom, akik szeretnék kipróbálni a velem való munkát, illetve szeretnének elindulni a folyamatban, illetve megoldásokra lelni. Gyakorlatilag egy start csomagról van szó: az első alkalom a kölcsönös bemutatkozásról szól. Családterapeuta révén a családi háttér feltérképezéséhez kérek segítséget, melyet a probléma meghatározása követ.

A probléma jellegétől függően önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is lesz lehetőség. Az ötödik találkozásunkkor rátekintünk a folyamatunkra és eldöntjük, hogy hogyan legyen tovább.

Ajánlat érvényes: 2021. április 3-án éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

3×50 perc

48.000 Ft,

de május 3-án éjfélig

mindössze 38.400 Ft.

"HALADOK CSOMAG"

4 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

Ezt az online pszichológiai konzultációs csomagot Anyák napjára alkalmából azoknak ajánlom, akik szeretnék kipróbálni a velem való munkát, illetve szeretnének már eredményeket is megtapasztalni. Az kb. 2 hónap alatt eljuthatunk a probléma meghatározásától, annak körbejárásán keresztül a mögöttes lelki tartamak feltérképezéséig és a megoldásokhoz szükséges eszközök is rendelkezésre fognak állni. A probléma jellegétől függően önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is lesz lehetőség. Az ötödik találkozásunkkor rátekintünk a folyamatunkra és eldöntjük, hogy hogyan legyen tovább. Van olyan, amikor például konkrét probléma, döntéshelyzet alkalmával elegendő is ez a 4 alkalom, de természetesen szerződhetünk új célokra vagy haladhatunk tovább. A legtöbben sok mindenre, kulcsfontosságú dolgokra jönnek rá ezen alkalmak során és sok tekintetben jelentős megkönnyebbülésről számolnak be.

Ajánlat érvényes: 2021. április 3-án éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

4×50 perc

65.000 Ft,

de május 3-án éjfélig

mindössze 51.200 Ft.

"VÉGIG MEGYEK AZ ÚTON "

6+1 alkalmas egyéni konzultációs csomag

(heti, kétheti rendszeresség mellett)

A megoldás az ön kezében van – ne féljen tenni önmagáért. Érdemes élni kivételes ajánlatommal, mert tapasztalatom szerint az önismereti munka nem spórolható meg, hiszen amihez szakember segítsége szükséges, azt nem tudjuk mással helyettesíteni, maximum halogatunk..
A 6+1 alkalmas online pszichológiai konzultációs csomagot azoknak ajánlom, akikben határozottam megfogalmazódtak a különféle problémák, illetve az az igény, hogy végre rendet tegyenek az életükben. Szeretnék, ha végre minden életterületükön jól működnének, vagy csak egyszerűen azt élik meg, hogy nem egyfajta rendet szeretnének megtapasztalni az életükben és azt, hogy végre “én vagyok a saját életem főszereplője”. A körülbelüli 3 hónap, a 7 találkozás alatt el szoktam klienseimmel jutni a probléma meghatározásától, annak körbejárásán keresztül a mögöttes lelki tartamak feltérképezéséig. A probléma jellegétől függően tudunk a megoldás(ok) felé haladni. Önismereti feladatokra, házi feladatokra és különböző technikák kipróbálására is van lehetőség. A hetedik találkozásunkkor rátekintünk az egész folyamatunkra és eldönthetjük, hogyan legyen tovább.

Ajánlat érvényes: 2021. április 3-án éjfélig, és 2 hónapig használható fel!

6×50 perc + 1 AJÁNDÉK

96.000 Ft,

de május 3-án éjfélig

mindössze 76.800 Ft.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Így jutsz hozzá az ajándékokhoz:

  1. kattints az Érdekel az ajánlat gombra
  2. vásárold meg a 3, 4 VAGY 6 alkalmas konzultáció csomagom május 3-án éjfélig -20% kedvezménnyel,
  3. a vásárlást követően tudni fogom, hogy neked jár még a plusz egy konzultáció
  4. fizesd ki a konzultációt
  5. fizetést követően pedig azonnal érkezik postaládádba ajándékom!
  6. A MEGVÁSÁROLT EGYÉNI KONZULTÁCIÓS CSOMAGOT A VÁSÁRLÁS NAPJÁTÓL SZÁMÍTVA 2 HÓNAPON (3, 4 alkalmas 2 hónapon belül) BELÜL HASZNÁLHATOD FEL. AJÁNDÉKBA IS ADHATOD, ÁT IS RUHÁZHATOD.

Fordíts magadra időt anyaként! Kérd egyéni konzultációs csomagjaim egyikét -20% kedvezménnyel április 28 és május 3. éjfél között, és én máris küldöm neked ajándék ebookjaim.